Voetbal

Is het één april ?

Ik weet niet hoeveel ik hier mag van geloven - hopelijk niets want ik vind er nergens anders een spoor van - maar indien dit waarzou zijn is dit meer dan een laaiend schandaal !

"Geen cent belasting betalen op de miljoenenwinst, een persoonlijke rijstrook op de autosnelweg en cafés die van biermerk zullen moeten veranderen. Dat zijn de voorwaarden die de FIFA stelt om het WK voetbal 2018 door België en Nederland te laten organiseren. Dat blijkt uit het bidbook, waarin de Lage Landen uitleggen tot welke maatregelen ze bereid zijn ter wille van koning voetbal."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/998/Voetbal/article/detail/1140095/2010/08/02/Lage-Landen-op-de-knieen-voor-FIFA.dhtml.

Ik kan niet geloven dat zo iets zelfs maar overwogen zou worden ! De Fifa zou dus boven de wet, en boven de souvereine staten staan. Geen enkele andere multinational zou zo iets durven eisen !

Dit gaat allang niet meer over sport maar om onvoorstelbare hebzucht.

Trek gewoon de kandidatuur van de Lage Landen terug en schop alle vertegenwoordigers van die hebzuchtige organisatie de straat op !

4 comments:

pablo said...

Het wordt nu toch elders bevestigd :
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20100802_105.

Dit is pure onverantwoorde waanzin !!! Dit is bijna misdadig !

Anonymous said...

Een democratie onwaardig.

Pablo Carpintero said...

Wij zullen die schandalig overbetaalde circusartiesten (excuseer "topsporters") en hun al dan niet overbodige superstructuur en of aanhang wel betalen.

Dat er intussen nog altijd sukkelaars door het net vallen omdat er geen geld genoeg is om ze te helpen, dat is toch onze zorg niet ?

Pablo Carpintero said...

Aanvulling op de laatste zin van de post : en ontsla allen die dit onnoemelijk voorstel hebben uitgewerkt.