Dramatisch

"Geen vrienden hebben is net zo slecht voor de gezondheid als het roken van vijftien sigaretten per dag of alcoholisme. Het is zelfs twee keer zo slecht voor iemand als obesitas.

Dat blijkt uit literatuuronderzoek van de Brigham Young University in de Amerikaanse staat Utah. Voor het onderzoek werden meer dan 700.000 mensen gedurende zeven en een half jaar gevolgd."

Zie : http://knack.rnews.be/nl/actualiteit/nieuws/wetenschap/eenzaamheid-net-zo-schadelijk-als-flink-roken/article-1194785315467.htm.

Ik heb het woord nog nooit op deze blog gebruikt, maar nu doe ik het dus wel : dit is pure, freaking unadulterated b******t ! (Sorry, ik krijg het woord toch niet uit mijn klavier).

2 comments:

Pablo Carpintero said...

De gevolgen van de vrije markteconomie en van "political correctness", die zijn pas een gevaar voor onze fysische en mentale gezondheid. Dat zie ik alle dagen duizend maal bevestigd !

Pablo Carpintero said...

Kan iemand zich inbeelden hoe astronomisch hoog de werkloosheidscijfers zouden oplopen indien al die totaal onzinnige en overbodige onderzoeken van de ene dag op de andere zonder financiering zouden gezet worden ?