Fifa

Onder de titel : "Dit wordt het WK in België" wordt ons kond gedaan dat een vijfkoppige delegatie van het FIscaal FAveurtje ons land vandaag en morgen bezoekt. Wat een eer !

De Standaard van vandaag (blz 27) vindt het nodig bij die gelegenheid de status questionis nog eens te onderlijnen. Waaruit blijkt dat er in België niets klaar is.

Er blijkt ook uit dat de delegatie bijna als een staatsdelegatie ontvangen wordt. Maar wie ben ik om daartegen te protesteren ? Tenslotte zijn het toch ambassadeurs van Koning Voetbal !

Ik vind dat allemaal behoorlijk scabreus. En ik kan maar hopen dat Rusland of de binge drinkers van Engeland ons dat vergiftigd "geschenk" - of liever perperdure investering - op 22 december afsnoepen.

Voetbal, je compleet lazarus zuipen en Engeland : a marriage made in heaven !

En ik betaal geen belastingen om de Fifa te verrijken !!

7 comments:

pablo said...

De wereldbeker voetbal zou iedere Belg 33 euro kosten.

Dat is 34 euro te veel !

pablo said...

Zie de kosten baten analyse van Itinera (De Standaard blz E2). Je kan even goed een paar honderd miljoen euro verbranden.

piet azijn said...

Lasten voor overheid, dus bevolking ; lusten voor Fifa.

Pablo Carpintero said...

Leterme op zijn best.

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20100810_068.

Ik word er echt niet goed van !!

pablo said...

"De kritiek op de Belgisch-Nederlandse kandidatuur om de Wereldbeker voetbal te organiseren, lijkt wel van overal te komen." Een zeer betrokken heerschap legt uit waarom we eigenlijk enthousiast zouden moeten zijn.

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=V72TS0K8.

Wat een ondraaglijk, arrogant geblaat.

Mis vooral de schitterende lezersreacties niet. Zelden zo'n eenheid van opinie gezien, en veel overtuigender dan de meneer in kwestie.

Bah !

Anonymous said...

Hallo Fifaloria ... haal je vuile poten uit mijn zakken !!!

pablo said...

http://www.lesoir.be/sports/football/2010-08-09/la-belgique-et-les-pays-bas-ont-99-de-chances-d-accueillir-le-mondial-786169.php.

Ik werd even ongerust tot ik las welk groot licht dit gezegd had.