Ver over

"Vlaams minister Ingrid Lieten (SP.A) kan, als ze dat wil, tot in 2012 op elk moment terug naar De Lijn, waarvan ze tot in juli directeur-generaal was. Lieten heeft bij haar benoeming tot minister geen ontslag genomen, maar maakt gebruik van politiek verlof. Dat schrijven de kranten van De Persgroep."

Lees : http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF25082009_005.

Het kabinet van de minister ziet geen probleem, dus de minister ook niet.

Laat dit dan nog juist in de regeltjes van het politiek verlof passen, ethisch vind ik dit er ver over. Eigenlijk wordt het beheer van De Lijn zo voor een paar jaar bijna geïmmobiliseerd door een dame die blijkbaar niet kan, niet wil of niet durft kiezen.

Maar ja, wat we zelf doen doen we toch altijd beter nietwaar. Onze Flaamse excellenties en aanhang kunnen nu stilaan ook beter beginnen zwijgen over Wallonië. Indien er al een verschil is is het een verschil van graad.

1 comment:

pablo said...

In de Tijd van vandaag staat volgende verklaring van minister Ingrid Liekens : 'Ik ga nooit meer terug naar De Lijn. Dat heb ik meteen na mijn eedaflegging duidelijk gemaakt aan de mensen die het moesten weten.'

De mensen die dat moesten weten. Niet de kiezers dus. De dame is ten andere nooit verkozen maar "uitverkoren" door het "grote licht" van haar partij.