Boontje kan het niet laten

Boontje heeft er dit jaar nog niets van gebakken maar is een van de weinige renners die iedere week minstens één uitgebreid artikel in de krant krijgt - de krant moet toch gevuld worden niet waar ?

Dit weekend in De Standaard onder de titels : "Bij Tom en Lore in Monaco" en "Thuis kan overal zijn". Naar het schijnt heeft de man nu ook een "kakelvers" en nederig "Het ultieme wierelhandboek van Tom Boonen" gepleegd (of laten plegen), en naar het schijnt is dit al zijn tweede diep doorwrocht oeuvre.

Maar daarover wil ik het niet hebben ; wel over een ondertitel bij de onvermijdelijke grote foto Naar het schijnt zou Tommeke gezegd hebben : "Monaco is hét verzamelpunt van de wereldklasse! Pozzato, Gilbert, Hushovd, Rebellin, noem maar op."

Zelfs indien de genoemden tot de werelklasse zouden behoren - daar heb ik niet zo direct zicht op - dan is er nog geen oorzakelijk verband tussen de klasse en het omhooggevallen dorp aan de Middelandse Zee, of tussen het omhooggevallen dorp aan de Middelandse Zee en de klasse. Maar ja, ik zal het maar niet te moeilijk maken zeker ?

No comments: