Innovatie

Titel op de website van De Standaard : "Kris Peeters gaat bij Schwarzenegger leren over groene economie".

"De economische missie van de Vlaamse minister-president en zijn minister van Innovatie, Ingrid Lieten (SP.A), begon maandagavond met een bezoek aan de overzichtstentoonstelling van Luc Tuymans in het Museum of Modern Art (MOMA) in San Francisco, maar is voor het overige geen plezierreisje."

Lees :
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20100216_005.

Ten eerste getuigt het nog maar eens van Flaamse navelstaarderij dat het eerste bezoek op Californische bodem een Flaamse "kunstenaar" betreft. Persoonlijk vraag ik mij nog altijd af hoe dat heerschap-kunstenmaker het zo ver heeft kunnen schoppen.

Ten tweede is onze capo zowat de enige "vooraanstaande" die het niet nodig vond om de plaats van de treinramp in Buizingen te bezoeken. Enerzijds zou men kunnen stellen dat hij niet hypocriet genoeg was om de "plaats des onheils" te bezoeken ; anderzijds zou men kunnen stellen dat dit alles vertelt over zijn prioriteiten.

Dat hij het had over een zwarte dag voor Vlaanderen is totaal misplaatst en kortzichtig. Maar waarschijnlijk kan hij het woord "België" niet meer over zijn lippen krijgen. Zielig, echt zielig !

En dan die ondermaatse schop van de krant : Peeters gaat op les bij de man die Californië op de rand van het bankroet gebracht heeft ???

Brr.

2 comments:

Pablo Carpintero said...

Met die man aan het stuur krijgen wij waarschijnlijk geen groenere economie, maar zullen we hoe langer hoe groener lachen.

Pablo Carpintero said...

Voor de hopeloze zaak van Opel Antwerpen kon onze capo wel vervroegd terugkomen.