Nincompoop in action

Non compos mentis. If you never met a moron, meet Nigel Farage.

Read :
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8535121.stm or http://www.demorgen.be/dm/nl/5036/Wetstraat/article/detail/1072071/2010/02/24/Britse-eurohater-scheldt-Van-Rompuy-de-huid-vol.dhtml.

OK, Herman Van Rompuy does not radiate charism ; but I think that one hundred NF-sized brains might not be enough to compete with Van Rompuy's.

I just wrote a post on Verhofdstadt's "hatred" for and distrust of national identities : this Nigel Farage is a clear illustration of the sick excesses of nationalism.

I have nothing but disdain for the likes of Nigel.

4 comments:

ron said...

De Gaulle was right ! Britons are not Europeans.

Pablo Carpintero said...

Die nul heeft het nodig gevonden om nog eens na te schoppen. Het is spijtig dat we dit soort clown de toegang tot het land niet kunnen weigeren. Dan pas zou hij misschien redenen hebben om zo op zijn poot te spelen.

Pablo Carpintero said...

Sorry, maar bij dit soort "mens" hoort grove taal.

pablo said...

Waarom heeft deze onbenullige lul (of nul - jullie keus) nog een - wellicht goed betaald - forum gekregen in De Standaard ?

Ik geef geen verwijzing want dat is die "fart" niet waard. Daarenboven is de tekst bijna onleesbaar : slecht geschreven of slecht vertaald, ik weet het niet en vond het ook niet de moeite het op te zoeken.