Nieuws en biefstuk

Op de website van De Morgen :

"Vrouw mishandelt kankerpatiënt met biefstuk"

"In de Amerikaanse staat Florida is een vrouw opgepakt die haar terminaal zieke vriend met een rauwe biefstuk te lijf is gegaan. Ze wordt vervolgd voor huiselijk geweld.

De 53-jarige Elsie Egan sloeg haar vier jaar jongere vriend Peter Schabhuttl met het stuk vlees toen hij weigerde een sneetje brood te eten. De kankerpatiënt die ook nog eens verlamd is aan zijn linkerbeen had liever een pistolet gehad.

Schabhuttl verklaarde dat de woedende vrouw hem op zijn hoofd had geslagen met een biefstuk. De politie constateerde rode vlekken op zijn wang en kruin.

Egan gaf toe dat ze haar vriend had geslagen, 'om hem een lesje te leren'. Maar ze ontkende dat ze daarvoor een rauwe biefstuk heeft gebruikt."

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/994/stand-der-dingen/article/detail/1041335/2009/12/13/Vrouw-mishandelt-kankerpatient-met-biefstuk.dhtml.

Zijn de journalisten nu echt compleet mesjogge geworden ? Een lap met een biefstuk wordt ineens wereldnieuws ! En daar hoort natuurlijk nog een foto van een steak bij want niemand weet wat dat is. Stapelgek zijn ze ...

1 comment:

Anonymous said...

En een "pistolet" ? In Amerika ??