Wie zijn gat verbrandt ...

De onuitstaanbare, vulgaire en compleet egocentristische bullebak en "top" chef Gordon Ramsay serveert kant-en-klaarspul als 'gastronomie'. Onze selfkicker schijnt het de laatste tijd wel wat moeilijk te hebben.

Lees :
http://www.demorgen.be/dm/nl/1008/Showbizz/article/detail/822612/2009/04/17/Ramsay-serveert-kant-en-klaarspul-als-gastronomie-.dhtml.

Dat meneer de chef kant-en-klaarspul of desnoods zelfs waarde- en smakeloze rotzooi aan zijn klanten serveert met een gigantische meerprijs is zijn goed recht. We leven immers in een vrije markt, waarin goederen en diensten waard zijn wat de klant ervoor wil betalen.

Het is dus niet eens afzetterij, want enkel mogelijk met het schuldig medeweten van de klant, die kost wat kost in een restaurant of brasserie van die halfgod wil gegeten hebben en daar om het even wat voor wil betalen. Niet de kok, maar de klant is schuldig en mag dus ook de klos zijn.

Wie zijn gat verbrandt ...

2 comments:

Burp said...

Negeer gewoon dat "hoogtepunt" van de hedendaagse zuip- en vreetcultuur in het land van de Angels en de Saksen.

Pablo Carpintero said...

Ik s....t op lijstjes, maar toch deed het volgende nieuws - uit de wereld restauranttop-50 me deugd :

"Twaalf restaurants zijn uit de top-50 verdwenen. De grote verliezer is Gordon Ramsay, de voetballer-chef die het vloeken niet kan laten. Hij is van de dertiende plaats uit de lijst getuimeld. De man met verschillende sterrestaurants in de wereld is de jongste tijd ook steeds vaker in schandaaltjes verwikkeld."

Gelezen in De Standaard.