Solid ?


Jaja, solid en flexible ...

Voltooid verleden tijd, indien het ooit al waar was. Hoe kon het met zo'n puzzle als embleem ooit goed aflopen ? Stukjes opstapelen zonder ze ineen te passen is geen beleid. En dat beleid was blijkbaar nog veel slechter dan ik het in mijn stoutste dromen ooit durfde veronderstellen.

Wat een stelletje half verblinde egotrippers al niet kan aanrichten !

5 comments:

Pablo Carpintero said...

De "ollanders" hebben blijkbaar een brutale holdup op Fortis gepleegd, althans volgens mijn krant. Internationale solidariteit ? Haha. Maar zo kennen wij onze noorderburen het best. Na de speculanten ...

Voor België rest nu de vraag : volledige nationalisatie of verkoop. Als spaarder verkies ik nationalisatie, maar vrees ik verkoop. Dan kan de overheid haar handen in onschuld wassen wanneer er toch weer iets misloopt met - bij voorbeeld - de overnemer zelf.

Anonymous said...

Onze regering heeft zich eens te meer in de zak laten zetten door gladde jongen Bos en consoorten. Van je "vrienden" moet je het hebben.

En het moet echt leuk zijn poker te spelen met andermans zuurverdiende centen !

Anonymous said...

Bos en Reynders : stop ze in een zak en schudt eens goed ; je weet niet wie eerst bovenkomt ...

Anonymous said...

Wat schreef ik in mijn reactie ? De staat trekt zijn vinger uit de dijk en maakt er nog grove winst op. En nu maar hopen dat BNP Paribas het spel eerlijk speelt en zelf niet aangevallen wordt.

De Belgische staat met een blokkeringsminderheid in Fortis Bank en de grootste aandeelhouder van Paribas ? Laat me niet lachen - indien de marktgieren dat willen, licht dat ganse bouwwerk binnen de kortste keren ook tegen de vlakte.

Anonymous said...

Sorry, lees "ligt" in plaats van "licht".