Kwaliteitskrant

-- Missen is menselijk, maar op de website van een kwaliteitskrant zou dat toch niet mogen : "Kerstman bezorgd cadeautjes onder water."

Temeer omdat vele nieuwsbrouwers in krant, radio, weekblad en TV schijnen te denken dat zij ridders zonder smet of blaam zijn die de maatschappij in afwezigheid van religieuze leiders, politici en zak(k)enmannen moeten leiden op een betere weg naar de toekomst.

Arrogante ... (vul zelf in).

-- Dank zij de krant weet ik ook dat een zekere Boonen weer naar België komt wonen na een verblijf in Monaco. Hoe was ik de maand doorgeraakt zonder dit wereldschokkend nieuws ?

-- Ook over bepaald ongure personnages uit het wielermilieu blijven de media - ook de "kwaliteitskranten" - "nieuws" brengen. Hoe kan die stal ooit uitgemest worden wanneer de media dat circus in feite blijven steunen door hun overvloedige berichtgeving ? Een radicale boycott dringt zich op.

Panem et circenses ...

3 comments:

Anonymous said...

Arrogante ... blogger !

Pablo Carpintero said...

In de krant van vandaag, in het artikel dat vermeld wordt in de volgende post, staat nog : "Dat is de situatie waarin de overheid vandaag verkeerd."

I rest my case.

davy said...

ivm boonen: zijn geld op voor monaco te betalen?????