Boom

"Tom Boonen is vanochtend in Postel met zijn wagen tegen een boom geknald. Dat meldt de lokale politie. De omstandigheden van het ongeval worden niet bekend gemaakt. "

"Vorig jaar reed Boonen in Balen tegen een elektriciteitspaal. Dit jaar kreeg hij al een boete voor een zware snelheidsovertreding en betrapte de politie hem op dronken rijden."

Aldus de website van De Morgen (het bericht dateert van gisteren). De boom en de renner kwamen er met de schrik vanaf maar ik meen begrepen te hebben dat de auto op intensieve ligt.
Wereldschokkend nieuws ? Hoe lang gaan ze met die doodbrave jongen nog blijven tergen en kleineren ? Persoonlijk vind ik het schandalig dat "ze" - ik weet wel wie ! - die boom speciaal verplant hebben om Tommeke er op te doen knallen, want ik weet zeker dat Tommeke er anders nooit zou opgereden zijn. Geen haar op zijn hoofd dat daar aan zou denken.

Maar er is ook een goede kant aan de zaak. De autoindustrie klaagt steen en been en kan dus alle steun gebruiken. En ieder beetje helpt.

No comments: