Snuiverke

Snuiverke, snuiverke aan de wand, je blijft toch de schoonste van het land.

Zie ook de recente post "Cocaïne". Er is waarschijnlijk weeral een klein bos gekapt om ons allen uitgebreid over dit voorval te "informeren". Er wordt zelfs al over verraad gesproken, want waar gaan we naartoe indien een doodbrave jongen niet eens meer een lijntje mag snuiven ?

Ik zou aan die spijtige ( ?) misstap ( ? ) verder ook geen tijd besteden ware het niet dat het voorval een schril inzicht geeft in de "commerciële geplogenheden" van dat milieu.

Ik citeer - met weglating van alle publiciteit :

"Is dit het einde van de carrière van (de renner) ? Ongetwijfeld niet. De commerciële waarde van (die renner) is zo groot, zelfs na twee keer gepakt te zijn op cocaïnegebruik, dat als (zijn ploeg) hem zou ontslaan, hij zonder problemen een andere ploeg zal vinden. ... Als (zijn ploeg) hem een jaar schorst, is de kans groot dat (hij) naar een andere ploeg gaat. (Zijn ploeg) zal dus een symbolische maatregel nemen."

Nog maar eens een aanwijzing dat geld en geldelijk belang alles primeren, en ik bedoel alles.

3 comments:

Anonymous said...

Wielrennen is al lang geen sport meer maar pure business. En er zijn veel ergere zaken in de wereld dan een lijntje snuiven.

ditis nepis said...

Een wind in een fles, wat had je anders verwacht ?

pablo said...

Meneer Patrick, de manager, is ervan overtuigd dat fietsen, naast het strikte begeleidingsschema dat hem door de ploeg is opgelegd, al bij al de beste therapie wordt voor zijn renner. De manager wil een schema opstellen dat de renner zo snel mogelijk weer in competitie brengt. De voorwaarde daartoe is uiteraard dat de UCI de zondaar niet maanden aan de kant zet, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Wat een hypocrisie ! Zie je de euro lichtjes dansen in hun ogen ?

Business is business and all the rest is horse manure.