Cocaïne

Ik heb al geschreven dat ik een grondige afkeer gekregen heb van het circus van de wielersport. Als goede Belg was ik nochtans jarenlang niet van het TV scherm weg te branden wanneer er een koers uitgezonden werd. Dat is voltooid verleden tijd.

Iedere keer als er een probleem is wordt dat eerst ontkend, dan geminimaliseerd, en de reporters blijven tegen beter weten in die hypocriete "prinsen van de wielersport" de hemel in prijzen, want "the show must go on". Disgusting !

Vandaag blijkt dat een van onze nationale "helden" nog maar eens tegen de lamp gevlogen is.

Lees : http://www.demorgen.be/dm/nl/1001/Wielrennen/article/detail/848255/2009/05/09/Parket-Turnhout-bevestigt-cocainegebruik-Tom-Boonen.dhtml.

Is er nog een beter bewijs nodig dat vele van deze "helden" meer spieren in hun benen en adem in hun borstkas hebben dan hersenen in hun hoofd ? Of zijn ze echt zo dolgedraaid door de heldenverering waaraan ze blootgesteld worden dat ze denken boven en buiten de wet te staan ?

Panem et circences !

2 comments:

Anonymous said...

Wielrenners en politiekers. Hoe meer ze ons belazeren, hoe populairder ze worden.

Tommeke als eerste minister !

davy said...

tommeke , tommeke toch...
wat doe je nu...

tis te hopen dat hij nu hard mag werken (of nog harder laten zweten) voor diene boterham waar wij gewone mensen voor moeten werken!!
dat hij eens weet hoe goed hij het had.
geen compatie meer met hem!!!!!!!!!!