Polygamie

"Stel dat een in België wonende migrant in Afrika twintig kinderen met andere 'echtgenotes' heeft, dan mogen die voortaan allemaal overkomen in het kader van de gezinshereniging. Polygamie mag geen reden zijn om kinderen weg te houden van hun vader.

Een arrest van het Grondwettelijk Hof van 26 juni verbiedt discriminatie van kinderen op grond van geboorte uit veelwijverij. De ambassades en consulaten van België hebben een rondschrijven gekregen dat hen informeert over de wijziging van de wet van 15 december 1980, en opdraagt die toe te passen in de behandeling van visumaanvragen.

Opvallend is dat de circulaire, die opgesteld is door de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ), nog verder gaat dan het arrest, en ook de deur lijkt te openen voor veelwijverij in België. In het DVZ-ambtenarees staat er immers dat ook 'de echtgenote van een polygame vreemdeling van wie een andere echtgenote reeds in België verblijft' niet uitgesloten mag worden."

Lees verder : http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=RK1U3NKP&ref=front.

Ga daar mee naar de oorlog !! Solidariteit met asielzoekers, politieke vluchtelingen en minder begoede landgenoten (of met de Walen) is hoe langer hoe moeilijker te verkopen, maar veelwijverij is in. Is het toeval dat die veelwijverij voornamelijk in één welbepaalde wereldgodsdienst terug te vinden is ? Dit gaat alle grenzen van welvoegelijkheid te buiten. Pure waanzin !!

En daarenboven, alle Belgen gelijk voor de wet. Gezien het huwelijk tussen man en vrouw, eeuwenlang de basis van onze maatschappij, toch niets meer betekent ; gezien huwelijken tussen man en man of vrouw en vrouw nu op het altaar van de politieke correctheid verheven zijn, moeten we, in naam van de multiculturaliteit, ook de veelwijverij voor iedereen openstellen. Maar laat ons dan - in het kader van de gelijke kansen - ook onmiddellijk de veelmannerij mogelijk maken en herkennen.

Dames, wat houdt jullie nog tegen ?
*
I am too ashamed and too furious to try to translate my remarks in English. Suffice it to say that in this mad little country of mine all children from polygamous unions (and their mothers) are welcome and will be cared for as long as the father resides here legally.

No comments: