Belgie is gewaarschuwd

Bij mijn terugkeer na een korte afwezigheid las ik voormelde titel in de krant. Ons land heeft blijkbaar nog andere vijanden dan Flaamse extremisten.

Lees :
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=KE2QJSAI.

Onze nieuwe meesters laten ons weten dat ze aangekomen zijn en dat ons perfiede spelleke uit is. Enkel komen ze nu niet uit het oosten maar uit het zuiden, en hebben ze hun zin nog niet gekregen.


Gooi die gevaarlijke, achterlijke onnozelaars toch zonder enig pardon het land en de EU uit en besteed er verder geen inkt aan. Indien wij maar een honderdste van hun baarlijke en beledigende onzin zouden publiceren dan hadden wij in ons eigen land al lang een proces wegens racisme aan ons been. Hallo Centrum voor van alles en nog wat ?


Dit soortement totaal ongewenste en onwelkome heren maakt de samenleving met hun verdraagzame medebroeders en -zusters alleen maar moeilijker dan het al is.

Ter vergelijking : een als "achterlijk" of niet politiek correct beschouwde verklaring van een reactionaire, of zelfs maar conservatieve "katholiek" en het land staat op stelten. Maar deze vreemde, baardige clowns genieten hier een "vrijheid" die zelfs wij niet meer hebben, want wij zijn beschaafd en doen zo iets niet !

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Toevallig was ik in de streek waar ze duizend driehonderd jaar geleden op een niet al te vriendelijke manier teruggestuurd werden naar hun eigen penaten.