Supergraaiers

"Jean-Luc Dehaene zit vandaag op 2,7 miljoen euro aan aandelenopties AB InBev."

Lees : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=CH2VTM1Q.

Om der wille van het smeer likt de kat de kandeleer ... Wat heeft die man gedaan om zo'n fortuin te verdienen ? Is dat geen cynische negatie voor alles waar hij voordien zou gestaan hebben ?

Indien deze informatie waar is is dat zonder meer een laaiend schandaal. En dat terwijl de gewezen vakbondsman toekijkt hoe opnieuw honderden medewerkers de deur gewezen worden !

Het wordt hoog tijd dat we alle drankjes van InBev gaan boycotten !

Het kapitalistisch systeem met markt-graaiers en speculanten is inderdaad doodziek. Hardwerkende mensen worden met een aalmoes op straat gegooid, en de heren in de directie- en beheerskamers vullen onbeschaamd hun zakken !

Utterly disgusting !!

2 comments:

pablo said...

Lutgart Van den Berghe, sterke vrouw van Guberna, een centrum van bestuurders en ondernemers dat voor deugdelijk bestuur zegt te ijveren, is genuanceerd. 'Is AB InBev te beschouwen als een bedrijf van hier of volgt het meer de Amerikaanse principes? In Amerika is het normaal dat bestuurders in opties en aandelen vergoed worden. ... Lees :http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=D63002TS&word=lutgart+van+den+berghe.

Hoe Dehaene moet reageren op deze problematiek? 'Ik heb geen lessen te geven aan Dehaene', zegt de specialiste deugdelijk bestuur.

Deugdelijk bestuur ?? Moet er nog zand zijn ?

Anonymous said...

Deugdelijk bestuur ... voor wie ???