Kwaliteitskranten

Ik heb even naar de hoofdpagina op de websites van een paar Flaamse kwaliteitskranten gekeken. Wat een rotzooi ...

Het gaat spijtig genoeg hoe langer hoe meer de weg op van de TV "nieuws" programmas, waar ik nu al jaren allergisch aan ben.

Waar de zon opgaat blijven de "soorten" nieuws tenminste nog gescheiden en kan ik direct focussen op wat mij het echte nieuws lijkt. Bij de vaandeldrager is het een enorme mic-mac met bij manier van spreken een vliegtuigramp naast een baby voor een mij totaal onbekend stel "koks". Over de zogenaamde derde kwaliteitskrant heb ik weing te zeggen : dat is de niet de krant van de show biz maar van de biz show.

Men kan zéér terecht zeggen dat ik niet veel nodig heb, maar mijn humeur voor vandaag is weeral grondig bedorven. Weg zonnetje ...

En indien jullie allergisch zijn aan mijn blog, wind jullie niet op. Het is gewoon de moeite niet waard. Stop gewoon met hem te lezen, en kon niet terug.

Hihi.

2 comments:

Anonymous said...

Totaal verzuurd tot en met, met nu een da een lucide ogenblik ...

pablo said...

De Morgen haalt nu zijn nieuws bij Story :

"Ghislaine en Pieter van restaurant 'Red Pepper' in Oostende, die vorig jaar nog deelnamen aan 'Mijn Restaurant', verwachten hun eerste kindje. Dat meldt Story."

Proficiat, maar dat geschreven zijnde, de vriendin van een kleinzoon van een kameraad van een oud collega ook - waarom staat dat niet in de krant ?