Wormen

"In een pizzeria in Bretagne, in het oosten van Frankrijk, serveert patron Alexis Chambon maaltijden met onder meer krekels, sprinkhanen en meelwormen. Hij kreeg het idee door zijn vriendschap met een bekend entomoloog of insectenkenner die hem nu verse ingrediƫnten levert."

Lees : http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=B29697588090308.

Dat is dan waarschijnlijker nog smakelijker en gezonder dan wat je tegenwoordig in vele van onze omhooggevallen eettempels op je bord gegooid krijgt.

Tussen haakjes die onophoudende stupiede kook-, eet-, en restaurantprogrammas op zowat alle beschikbare zenders beginnen mij stilaan echt een dagelijkse indigestie te bezorgen. Daarvoor moet ik niet eens meer uit eten gaan.

2 comments:

davy said...

naar t' schijnt is het heel lekker ...
maar den deze heeft toch liever iets anders!!!
bvb ne goeie cote a los met championsaus...

Anonymous said...

Niemand opgevallen dat Bretagne in West Frankrijk ligt ?