Lange Wapper

De krant weet : "De politieke verwarring is nu compleet. Het project lijkt het zoveelste bewijs dat Vlaanderen niet in staat is om grote ambitieuze bouwwerken binnen een aanvaardbare termijn tot een goed einde te brengen."

Lees : http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=AQ27E80H.

Het jarenlange en peperdure gemodder rond Lange Wapper is eigenlijk geen commentaar meer waard. Het niveau van de besluitvorming is al lang tot ver onder het vriespunt gedaald.

Toch moet ik even mijn verwondering uitten. Ik dacht dat we wat we zelf deden meestal toch beter deden ? En deze keer kunnen we de schuld niet op de Walen schuiven.

Neen, daar ligt het probleem niet : ik begin stilaan echt te geloven dat een meerderheid van onze politici, Vlamingen, Brusselaars of Walen, gewoon ruggegraatloze partijverslaafde nulliteiten zijn, blindelings op jacht naar stemmen en getekend door het NIMBY syndroom.

En dat de weinige uitzonderingen die nog vechten tegen de bierkaai walgen van hun collega's die ieder zinning economische beleid blokkeren. Hoe kan je in die omstandigheden een land besturen ?

Arm Flaanderen, arm Belgiƫ.

No comments: