Mijmering

Dit wordt mijn laatste post voor Kerstmis. In deze donkere dagen, die weldra weer lichter zullen worden, denk ik speciaal aan alle engeltjes, die dit jaar geboren werden, maar het niet gehaald hebben, en aan hun troosteloze families die op een of andere manier door deze in trieste "feest"- dagen moeten spartelen. Voor hen zal de klok loodzwaar tikken en zal ieder feestgerecht naar as smaken, ook wanneer zij zich sterk willen houden voor gezin en familie.

Ik denk heel speciaal aan ons Sterreke, dat vandaag een week geleden begraven werd. De plek die voor haar met veel vreugde en blijdschap gereserveerd werd in gezin en familie, zal voor altijd leeg blijven.

Maar wij hopen en geloven dat, wanneer onze tijd gekomen is, zij ons zal verwelkomen in het eeuwige licht. Sterreke, hier mocht je niet stralen. Fonkel voor ons allen in het paradijs.

2 comments:

ouders sterre said...

ons sterreke is vrijdag verplaatst (ontgraaft) naar een betere plaats op het kerkhof!!nu kan ze voor eeuwig rusten in vrede.
bij deze bedankt aan al het personeel van gemeente nevele!!er kan een voorbeeld genomen worden aan de gemeente nevele op gebied van vriendelijkheid & behulpzaam!!

ouders sterre said...

korrektie: was niet vrijdag maar dinsdag 23/12!!(was verkeerd)