Opmerkingen en vragen

Een trouw lezer trok mijn aandacht op een paar reacties van een MVdn betreffende de familie Neu(c)kermans - Van den Neucker.

Mijn excuses dat ik deze vragen niet opgemerkt en dus niet beantwoord had : ik heb geen systeem ingesteld om nieuwe reacties op oude posten op te sporen. En meestal lees ik slechts de reacties van de laatste dagen.

Ik wil zeer graag contact opnemen met MVdn maar kan dat niet zonder een contact adres, bij voorbeeld een e-mail adres of een telefoonnummer. Ik begrijp dat de persoon in kwestie dat niet open en bloot op mijn blog wil zetten, maar die persoon kan mij contacteren op et pa tim (schrijf de drie lettergrepen in een woord) ad yahoo punt com.

Verder trok dezelfde lezer mijn aandacht op de vervuiling van een paar artikels over mijn stamboom. Op een artikel stonden zestien onzinnige engelstalige reacties, al dan niet leesbaar ; op een ander twee in behoorlijk nederlands, maar even onzinnig en zonder enig verband met mijn post.

Wanneer ik dat soort reacties zie, vaag ik ze onmiddellijk weg ; maar daarvoor moet ik ze natuurlijk eerst opmerken. Ik zal nooit begrijpen hoe sommige zieke zielen er toe komen dit soort reacties te plaatsen. Maar dat hoort blijkbaar bij het systeem.

Met dank aan allen die mij al geholpen hebben om dat storende afval te verwijderen.

1 comment:

Pablo Carpintero said...

Ik vind nog andere onzinnige reacties. Ik zal ze eens systematisch moeten aanpakken.